Heeft u vragen?
Neem contact op

Deze site wordt onder­houden door Arom - juridisch adviesbureau ruimtelijke ordening & milieu.

Arom
Oud Brandevoort 12
5706 NE Helmond

0492-792491
06-11494589

Omgevingswet - Ow

(Laatst aangepast op 8-01-2024)

De nieuwe Omgevingswet (Ow) trad op 1 januari 2024 in werking. In de Omgevingswet zijn alle wetten en regels (Wet algemene bepalingen omgevingswet, Wet ruimtelijke ordening, etc.) over de leefomgeving samengevoegd in één wet.

Stelt u zich eens voor dat u ondernemer bent en u wilt uw bedrijfspand uitbreiden. U wilt een nieuwe woning bouwen. Of uw buurman plaatst een nieuwe garage. Dan is het prettig om te weten wat de spelregels zijn. AROM biedt deskundige dienstverlening door op maat gemaakte oplossingen aan te dragen, zodat projecten succesvol gerealiseerd kunnen worden.

Ook bij geschillen als bezwaarprocedures of beroepsprocedures bij de Raad van State kunt u opnemen met AROM.

Ruime ervaring
Wilt u een omgevingsplan of een onderbouwing voor een buitenplanse omgevingsplanactiviteit (BOPA)? Met meer dan 20 jaar ervaring in het ruimtelijke ordenings- en milieurecht helpt AROM u graag bij het opstellen van bijvoorbeeld een omgevingsplan. AROM is er voor stedenbouwkundige bureaus, gemeenten, bedrijven en particulieren door het hele land.

Vragen?
Klaar om uw project naar nieuwe hoogten te tillen met de juiste juridische ondersteuning? Neem contact op met AROM. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij uw specifieke behoeften. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Disclaimer. De informatie op deze site is bedoeld ter voorlichting en kan niet worden gebruikt als advies in individuele situaties. In die gevallen kan vanzelfsprekend een op de specifieke situatie toegesneden advies worden gegeven. Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand is gekomen, aanvaardt AROM geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten of andere onjuistheden (of de gevolgen daarvan).